Tempat Makan Best The Container City di Miri Sarawak

0
2105

Berkunjung ke Bandar Miri Sarawak memberi anda satu pengalaman baru khususnya bagi mereka yang pertama kali berkunjung ke bandar ini. Bandar yang sederhana besar ini mempunyai pelbagai jenis kaum dan kebanyakan pengunjung adalah dari Negara Brunei. Masyarakatnya amat sporting dan amat membantu jika kita bertanyakan mengenai tempat menarik untuk dilawati, makanan yang sedap atau sejarah kawasan berkenaan. 

Disini saya ingin menceritakan sedikit mengenai tempat makanan yang happening pada waktu malam di Bandar Miri. 
Anda pernah dengar nama The Container City ? Wahh.. Tempat makan ni berdekatan dengan Imperial Miri Hotel dan Permaisuri Imperial City Mall.

Gambaran hadapan

Terdapat pelbagai jenis makanan yang dijual di sini dan lagu yang dipasang membuatkan anda tenang dan gembira ketika menjamu selera.

Kedai Makan di The Container City untuk rujukan anda.

Berikut adalah nama kedai kedai makanan di sini.

  1. The Brew Crew

2. Tusan Signature

3. Only Mee

4. Egg Taste

5. Madness Delicious

6. Sebenak

7. Berbara

8. Korean Cuisine

9. Lalapan Selera Kampung

10. Captain’s Catch

Terdapat beberapa lagi kedai makanan yang menarik yang anda boleh cuba. Pihak admin memohon maaf kerana ada beberapa kedai lagi tiada gambar. Semoga info ini bermanfaat kepada mereka yang melancong ke Bandar Miri.

Jangan lupa singgah makan di The Container City.

[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Message” type=”textarea” /][/contact-form]

Sila KLIK gambar ini :

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here