Cara Copy Whatsapp Pasangan Anda Di Handphone Anda

0
6087

Adakah anda bermasalah dengan pasangan anda ? Anda tidak percayakan dia ? Sentiasa inginkan dia menjadi milik anda sepenuhnya ? Jom belajar copy whatsapp si dia disini.

Whatsapp merupakan satu aplikasi komunikasi yang popular pada masa kini. Sama ada individu mahupun syarikat pasti mempunyai whatsapp sendiri untuk berkomunikasi. Kini whatsapp telah dilengkapi pelbagai ciri ciri menarik yang memenuhi keperluan penggunanya. Salah satu kelebihannya adalah seperti membolehkan pihak ketiga untuk memiliki whatsapp tersebut.

Jika anda berasa ragu ragu dengan pasangan anda, copy whatsapp adalah satu langkah yang baik. Disini anda dapat pelajari cara untuk copy whatsapp tersebut.

1. Pastikan telefon bimbit si dia ada di tangan anda.

Sememangnya amat sukar untuk memegang telefon bimbit si dia kerana pastinya ia mempunyai password sama ada password telefon bimbit atau password untuk membuka aplikasi. Untuk copy whatsapp dia, anda hanya menggunakan kurang dari 30 saat sahaja jika anda mahir. Oleh yang demikian silalah baca artikal ini berulang kali dan fahamkan caranya.

2. Download aplikasi di Play Store (Android) atau App Store (Apple).

Ada beberapa aplikasi yang boleh digunakan untuk membuat copy whatsapp ini.
Sila rujuk gambar di bawah (Jika anda pengguna apple)

3. Buka aplikasi yang anda download tadi. 

Setelah anda download, anda perlu membuka aplikasi tersebut dan ia akan menampakkan satu kotak QR code. Gambar seperti dibawah.

4. Buka whatsapp dia.

Setelah itu, anda perlu buka whatsapp si dia dan pilih WHATSAPP WEB.

5. Scan QR Code yang anda buka tadi di aplikasi.
Setelah itu, anda hanya perlu scan QR Code aplikasi yang anda download tadi.

6. Anda telah berjaya.

Sekiranya anda telah berjaya, di aplikasi yg anda download tadi akan nampak keseluruhan mesej whatsapp tersebut. Anda boleh hantar mesej, boleh upload gambar dan juga manage keseluruhan whatsapp tersebut. Di telefon bimbitnya akan naik notification seperti berikut :

Selamat mencuba dan selamat maju jaya.

[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Message” type=”textarea” /][/contact-form]

Sila KLIK Gambar dibawah :

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here