3 Jenis Jodoh Dalam Kehidupan

0
1988

Sememangnya semua insan ingin berpasangan. Disini saya menceritakan pasangan yang patut anda ketahui dan berikut adalah 3 Jenis Jodoh Dalam Kehidupan.

 

  1. Jodoh dari SYAITAN.

Kamu berdua berkenalan, berpegangan tangan dan terus buat maksiat. Akhirnya si wanita mengandung dan barulah kamu menikah. Jodoh sebegini telah banyak berlaku dikalangan masyarakat. Janganlah anda memilih jodoh yang sebegini kerana jodoh sebegini tidak akan kekal lama kerana berkahwin terpaksa.

 

2.  Jodoh dari JIN.

Kamu berdua berkenalan. Kamu suka pada dia. Tapi dia tidak suka padamu. Akhirnya cinta ditolak dan dukun bertindak. Akhirnya dia mahu menikah denganmu. Jodoh sebegini banyak berlaku di zaman teknologi ini. Ramai wanita menonjolkan gambar mereka di media sosial dan akhirnya ada sebilangan lelaki mengambil jalan mudah untuk berkenalan dan akhirnya berkahwin.

 

3.  Jodoh dari ALLAH S.W.T

Kamu berdua berpandangan mata yang akhirnya menusuk ke kalbu. Kamu meminang dia dan dia menerima pinangan kamu dan kamu berdua menikah. Insyaallah kekal hingga akhir hayat dan itulah yang dikatakan till jannah. Jodoh sebegini akan kekal hingga ke akhir hayat. Mulakanlah dengan berkenalan. Memahami dari hati ke hati dan mulakan langkah taaruf bersama keluarganya. Mulakan dengan hubungan yang baik, insyaallah perasaan cinta akan terus mekar hingga ke akhir hayat.

Pada masa kini masih ramai wanita ataupun lelaki yang belum berumah tangga. Kerana kesibukan kerja, lelaki atau wanita ini tidak mempunyai masa untuk berkenalan ataupun keluar dating. Namun begitu, terdapat beberapa aplikasi yang membantu golongan ini mendapatkan jodoh masing masing.

Sila semak website mencari jodoh ini 10 Portal Mencari Jodoh Yang Selamat dan Berkualiti

Jom baca Petua Tradisional Hilangkan Sakit Kepala dengan Segera di Pejabat 

Jika anda usahawan, anda patut Layari Geraklaju.com. Sila KLIK DISINI.

Sila KLIK gambar ini :

 

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here