Kelebihan LC Lubricant Engine Oil Royal Blue Untuk Kereta Anda

0
2872

Anda kenal tak LC LUBRICANT ENGINE OIL ROYAL BLUE? Pernah jumpa tak dengan minyak enjin ini yang namanya orang panggil LC LUBRICANT ENGINE OIL ROYAL BLUE free insurance pulak tu… macam hebat pulakkan? Boleh jumpa orang iklankan di Mudah.com, kalau tak percaya cuba cari. Tapi kalau nak tahu lebih detail apa istimewanya produk bendalir ini anda boleh baca seterusnya di sini.

Punya la penat hari ni cari rezeki kemudian nak lalu jalan yang jem pulak. Biasalah hari isnin, banyak sungguh kereta di jalan raya… Monday blues… Bukan senang nak dapat reseki halal beb! Ulang alik redah jem, kesana kesini, semuanya akan menyebabkan susut nilai pada bahagian kereta seperti tayar, enjin dan lain lain. Ramai orang yang tanam impian nak beli kereta mahal tetapi tidak semuanya yang berjaya.

Ok ! sebelum saya berceloteh panjang, saya nak share sedikit tentang minyak enjin kereta.

Mungkin ramai yang tak tahu ada satu minyak enjin yang terlajak laris di pasaran tetapi tidak nampak iklan dia dimana mana. Ye, ada satu minyak enjin ni, dia nampak biasa tetapi pencapaian di amat luar biasa. Terutama sekali untuk mereka yang amat menjaga enjin kenderaannya sendiri. Parah tu kalau sekali nak kena servis overhaul enjin. Mahal!!!

 Orang kata lebih baik mencegah sebelum merawat.

 

Apa itu LC Lubricant Engine Oil Royal Blue?

Minyak enjin tu adalah LC Lubricant Engine Oil Royal Blue. Semuanya ada 5 jenis. Banyak bezanya dengan minyak enjin lain yang ramai orang tak tahu. Sebelum saya bercerita panjang, saya sharekan video corporat minyak enjin ni dulu untuk semua orang tahu.

 

 

LC LUBRICANT ENGINE OIL ROYAL BLUE adalah minyak enjin yang dimiliki oleh LC AES Auto Garage yang berada di bawah naungan Pertubuhan AKAL Malaysia dan Pertubuhan Amal dan Kebajikan AES LC Pulau Pinang. Minyak enjin ini telah mendapat pasaran yang meluas di dalam Malaysia mahupun di luar negara. Permintaan terhadap minyak enjin ini amatlah memberansangkan.

Apa yang menarik selain daripada bahan minyak enjin itu sendiri ialah anda dapat membeli sambil beramal. Untuk makluman anda, Pertubuhan AKAL Malaysia merupakan penyumbang kepada beberapa sekolah pondok, membiayai persekolahan anak anak yatim pada setiap tahun, menjalankan program amal kebajikan dengan masyarakat yang memerlukan dan juga telah membuka pusat pengajian al-quran dan kelas kemahiran kepada orang ramai.

Merujuk kepada matlamat pertubuhan ini, ia berperanan sebagai pemudahcara , pemudah kerja serta sebagai platform yang boleh menyuburkan rasa kasih sayang, prihatin, berkebajikan dan seterusnya menjadi sukarelawan di dalam membantu golongan asnaf, anak yatim serta golongan yang kurang berkemampuan.

Marilah kita bersama sama membantu pertubuhan ini dengan membeli minyak enjin yang dijual di pasaran. Membeli sambil beramal .. Jom kita beli..

Video Kelebihan LC LUBRICANT ENGINE OIL ROYAL BLUE

Kelebihan Minyak Enjin LC Lubricant Engine Oil Royal Blue :

  1. Free friction technology
  2. Base oil 100% virgin oil(bukan minyak recycle)
  3. SN/CF label.. Boleh digunakan untuk engin petrol dan light diesel vehicles..
  4. Additives dari USA dan JAPAN
  5. Pembelian minyak enjin fully synthetic dan semi synthetic akan diberikan insurance kemalangan diri PERCUMA yang bernilai RM10,000.00

Berikut adalah jenis jenis minyak enjin LC Lubricant Engine Oil Royal Blue yang dijual di pasaran.

Macam ayat P. Ramlee… Ku sangkakan 2 tapi rupanya 3..

Owh.. Rupa rupanya setiap pembeli minyak enjin ini telah dicarumkan dengan pelan insuran dibawah Pelan Lindungan Kemalangan Diri dari Takaful Kasih PLUS (Agro Bank) yang bernilai RM10,000.00 setahun.. Sungguh berbaloi !!!

Sekiranya anda berminat untuk membeli atau menjadi pengedar, boleh dapatkannya di talian  :

AESLC CONSORTIUM SOLUTION
5-5/1 Jalan Seri Buana 3
Taman Tangga Batu Perdana
76400 Melaka, Malaysia

TEL : 06 – 350 0483 / 011 – 2331 1880 / 012 – 337 6158
EMAIL : [email protected]

LC Lubricant Engine Oil Royal Blue Pengedar Rasmi

[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Message” type=”textarea” /][/contact-form]

Sila KLIK gambar ini :

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here