Pakej Website Murah Mampu Milik

0
388

Anda baru mulakan perniagaan? Sudah berniaga lama tapi belum ada website? Mencari seseorang untuk buatkan website untuk anda? Disini kami kongsikan pakej website murah mampu milik untuk anda.

Ramai yang ingin buat website sendiri tapi tidak tahu caranya. Untuk membuat website ini sebenarnya sangat mudah jika kita pelajari langkah demi langkah. Sekiranya anda tiada masa untuk mempelajarinya, anda boleh serahkan kepada mereka yang mahir membuat website.

Isi Kandungan

Pakej Website Murah Mampu Milik

Setiap perniagaan yang beroperasi sama ada menjual produk ataupun servis memerlukan identiti di Google. Seperti yang kita tahu, Google adalah satu ejen pencari (Search Engine) yang menyimpan pelbagai jenis maklumat sama ada di dalam negara mahupun di luar negara. Sekiranya perniagaan anda tiada maklumat di Google, pelanggan anda atau prospek klien anda kurang yakin terhadap perniagaan anda. Oleh yang demikian, maklumat anda perlu ada di dalam Google khususnya mempunyai website sendiri dan banyak artikel yang menceritakan mengenai perniagaan anda.

Justeru itu, terdapat beberapa pakej menarik yang kami tawarkan kepada anda

a. Pembangunan website perniagaan.
b. Penulisan Profil Syarikat.
c. Rekabentuk Letterhead Syarikat.
d. Rekabentuk Bisnes Kad Perniagaan.
e. Penulisan Artikel Perniagaan.
f. Rekabentuk Flyers, Bunting dan Banner

 1. PEMBANGUNAN WEBSITE PERNIAGAAN KORPORAT – RM850.00
  Kami bangunkan website anda dengan menggunakan WordPress Dimana WordPress ini  terdapat pelbagai fungsi menarik untuk website anda.
  Kelebihan anda dapat apabila buat website dengan kami:
  a. PERCUMA Hosting 1 tahun
  b. PERCUMA Email domain 5 unit
  c. PERCUMA Maintenance 1 tahun
  d. PERCUMA sesi Latihan pengurusan website

Pelbagai jenis fungsi menarik :
a. Rekabentuk Menarik
b. Paparan Responsif
c. SEO Optimum
d. Kepantasan Laman Web
e. Database Unlimited
f. Email Domain
g. Sokongan 24 Jam

2. PENULISAN PROFIL SYARIKAT – RM350.00
Tahukah anda design yang terkini, unik, kemas dan profesional mampu menarik minat        prospek ataupun pembaca untuk membuat tindakan & meningkatkan 99% kepercayaan      terhadap jenama/perniagaan anda.

Proses Rekabentuk PROFIL SYARIKAT adalah proses kreatif dan memakan masa yang          memerlukan kreativiti pereka, pelaksanaan idea yang kompeten dalam bentuk susun          atur original , penyediaan konten, penelitian dan penyediaan file akhir yang berkualiti          tinggi.

    3 Kriteria utama dalam penyediaan profil syarikat
    Kami sentiasa teliti dalam membangunkan Profil Syarikat demi memastikan kualiti              konten dan design menepati ciri-ciri perniagaan anda. Ini 3 perkara utama yang kami        titikberatkan:

   •     DESIGN & STYLE
    Pengembangan profil syarikat bergantung secara langsung pada sama ada              organisasi mempunyai identiti korporat sendiri atau sama ada ia mesti dibuat        terlebih dahulu. Dalam kes kedua, syarikat akan dikenakan bayaran yang lebih      tinggi, dan pesanan akan memakan masa lebih lama.
   •     CARA PENGEDARAN
    Samada syarikat hendak menggunakan file diatas talian sahaja atau syarikat          ingin mencetaknya. Dalam kebanyakkan situasi, kami membuat rekabentuk            untuk tujuan percetakan dan juga pdf view sahaja. Ada juga syarikat yang            ingin memasukkan link profil syarikat di dalam laman web mereka.
   •     SASARAN AUDIEN
    Siapakah audien sasaran syarikat. Contohnya, adakah syarikat ingin membuat        profil syarikat khusus untuk menghantarnya kepada agensi kerajaan atau ianya      untuk bakal klien mereka. Ini penting untuk kami memberi beberapa saranan        seperti penggunaan bahasa dan gaya rekaan yang bersesuaian.

     4 Kelebihan Profil Syarikat yang anda patut tahu.

  • Ia Berfungsi Sebagai Alat Pemasaran Terbaik
   Profil syarikat yang berkualiti boleh mengundang tanggapan pertama yang menyenangkan. Ia bukan sahaja memberi manfaat kepada anda, tetapi ia juga memudahkan bakal pelanggan anda untuk mendapatkan semua maklumat yang mereka perlukan, semuanya di satu tempat.
  • Berikan Idea tentang Produk dan Perkhidmatan Anda
   Profil syarikat adalah penting kerana ia memberi anda peluang untuk memberitahu pelanggan anda tentang perniagaan anda; produk atau perkhidmatan yang anda tawarkan.
  • Membantu Syarikat Anda Menonjol
   Sebuah syarikat dengan profil korporatnya sendiri sememangnya boleh menonjol lebih daripada syarikat yang tidak ada profil syarikat. Ini kerana, melalui profil syarikat, anda boleh menyampaikan banyak maklumat dan jaminan bahawa anda boleh memenuhi keperluan pelanggan anda.
  • Bina Kesedaran Jenama dan Kredibiliti
   Di tengah-tengah dunia perniagaan yang kompetitif, jenama anda mesti menonjol. Satu cara untuk mempromosikan jenama anda kepada orang ramai ialah dengan mencipta profil syarikat. Profil syarikat anda berguna dari segi berkongsi cerita jenama hebat anda kepada bakal pelanggan anda.
6 Sebab perniagaan anda memerlukan PROFIL SYARIKAT
SITUASI APAKAH MEMBUATKAN SYARIKAT ANDA MEMERLUKAN PROFIL SYARIKAT?
 • UNTUK MENARIK PROSPEK
  Profil syarikat dapat menyakinkan prospek anda untuk membuat tindakan seperti membuat pembelian.
 • DOKUMEN SYARIKAT
  Syarikat anda juga perlu menyimpan profil syarikat sebagai rujukan ataupun untuk diberikan kepada staf agar mereka memahami perjalanan perniagaan anda.
 • MENGHANTAR TENDER
  Tender kerajaan ataupun swasta memerlukan profil syarikat sebagai syarat dalam penilaian tender.
 • UNTUK SHAREHOLDER
  Jika anda adalah syarikat Sdn Bhd, profil syarikat boleh diberikan kepada pelabur-pelabur atau bakal pelabur untuk menunjukkan performance syarikat anda
 • MEMOHON GERAN KERAJAAN
  Salah satu senarai wajib adalah mengemukakan profil syarikat
 • MEMOHON PINJAMAN BANK
  Biasanya bila anda ingin memohon pinjaman bank, mereka perlukan profil syarikat anda.

3. SERVIS REKABENTUK LETTERHEAD SYARIKAT – RM100.00
Setiap perniagaan memerlukan letterhead di dalam setiap dokumen yang dihasilkan.          Letterhead yang menarik memberi keyakinan kepada para pelanggan untuk berurusan        dengan Syarikat.

4. REKEBENTUK BISNES KAD
Sebagai seorang ahli perniagaan, Bisnes Kad adalah penting untuk memperkenalkan          diri dengan prospek atau pelanggan dan ia memberikan impak bahawa kita adalah              seorang yang serius di dalam menjalankan perniagaan. Rekabentuk bisnes kad yang          menarik boleh menarik minat prospek untuk menyimpan bisnes kad kita untuk                  dihubungi apabila diperlukan.

5. PENULISAN ARTIKEL PERNIAGAAN
    RM380.00 (Bahasa Melayu)
    RM550 (English – Proof Reading).
Di dalam Google terkandung pelbagai jenis website sama ada berbentuk artikel berita        atau artikel informasi. Maklumat perniagaan yang banyak di dalam google boleh                menaikkan reputasi perniagaan dan memberi keyakinan kepada pelanggan di dalam          menjalankan urusan dengan perniagaan anda. Untuk penulisan artikel ini, banyak              informasi perniagaan dapat disampaikan dengan mudah dan berkesan. Penulisan ini            boleh ditulis dalam Bahasa Melayu ataupun Bahasa Inggeris.

6. REKABENTUK FLYERS, BUNTING DAN BANNER
Flyers – RM80
Bunting – RM100
Banner – RM150
Banyak Syarikat memerlukan elektronik flyers untuk hebahkan perniagaan di media            sosial. Rekabentuk ini boleh dibuat di dalam pelbagai saiz supaya sesuai dengan                keperluan dan kehendak anda.

Pakej Website Murah Mampu Milik

Jom singgah baca EBook 55 Teknik BOSS Tarik Pelanggan Terbukti Berkesan Untuk Bisnes

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here