TGSNIPE Software Telegram Boleh Letupkan Sales anda Berkali Ganda

0
593

Sales anda jatuh? Produk anda tiada sambutan? Perlukan bantuan automasi untuk jalankan aktiviti pemasaran anda? Kini anda jangan risau. TGSNIPE Software Telegram Boleh Letupkan Sales anda Berkali Ganda.

Isi Kandungan

TGSNIPE Software Letupkan Sales anda Berkali Ganda

ADAKAH ANDA DALAM SITUASI INI ??

πŸ™‡πŸΌβ€β™‚οΈ DAH POST IKLAN DI GROUP TELEGRAM TAPI MASIH TIADA JUALAN
πŸ™‡πŸΌβ€β™‚οΈ AKAUN ASYIK KENA SEKAT DARI GROUP-GROUP IKLAN TELEGRAM
πŸ™‡πŸΌβ€β™‚οΈ KOLAM PROSPECTING ANDA DI TELEGRAM TAK RAMAI ORANG & TAK TARGETED
πŸ™‡πŸΌβ€β™‚οΈ TIADA MASA NAK BERIKLAN KAN SEMUA PRODUCT
πŸ™‡πŸΌβ€β™‚οΈ MAHUKAN DATABASE AHLI DARI GROUP-GROUP TELEGRAM UNTUK KEGUNAAN BLASTING
πŸ™‡πŸΌβ€β™‚οΈ MAHUKAN CARA SHORTCUT UNTUK IKLAN KE TARGETED DAN AKTIF USER DATABASE
πŸ™‡πŸΌβ€β™‚οΈ MAHU UBAH CORAK PEMASARAN PENGUNAAN TELEGRAM

PERCAYA TAK SOFTWARE TGSNIPE BOLEH SELESAI KAN SEMUA MASALAH ANDA

Gunakan Software Ini dalam

( Laptop/Komputer Windows 10 )

Software 5 in 1 ini bernama TGSnipe

Fungsi Utamanya ialah bantu anda dapatkan Targeted Database, besarkan Kolam Group dan Post Iklan ke dalam TelegramTM secara automatik

TGSNIPE ADALAH SOFTWARE GAME CHANGER MARKETING KIT UNTUK DI PLATFORM TELEGRAM

Mampu menjimatkan kos iklan, Jimat kan masa anda kerana semua bergerak auto, iklan juga lebih ke targeted individu dan yang best boleh tingkatkan jualan dengan Zero Kos Marketing

Kini Anda Boleh Post Iklan Di Multi Group, Post ke Targeted Prospek, Sedut Database Ahli-Ahli Group yang anda sudah join atau Channel anda sendiri dengan sepantas beberapa saat sahaja. Automasikan Bisnes Anda Sekarang! Software yang patut dimiliki oleh semua peniaga.

Terdapat 5 Software Premium

SOFTWARE 1 – TGSCRAPER (UTAMA)

Feature yang sangat best kepada Bisnes owner untuk SEDUT DATABASE ahli dari mana-mana Group yang sudah join atau Channel jika anda seorang admin semudah ABC.
Sangat sesuai untuk anda yang mahu iklankan bisnes anda secara Terus ke Targeted Prospek dengan kaedah blasting, sama ada di Telegram atau Wasap menggunakan database no henfon.
Berpotensi untuk bantu anda untuk dapatkan 10,000 AKTIF dan TARGETED PROSPEK kurang daripada 2 minit.

TGSCRAPPER Bernilai RM148.00

SOFTWARE 2 – TGBLASTER (POWER)

Nak optimumkan marketing di Telegram amat memenatkan bila banyak sangat nak click secara manual.
Favourite feature untuk semua business owner kerana software akan bantu anda untuk blast Iklan anda secara Terus ke Targeted Individu atau Group-Group di Telegram.
Targeted prospek berdasarkan scrap database anda dari fungsi TGScraper.
Post Iklan anda ke Targeted Prospek secara Terus dengan Imej dan Spix-Text di mana anda boleh blast Ayat Iklan yang sudah di set secara random.

TG BLASTER bernilai RM148.00

DEMO TGBLASTER IN ACTION:

SOFTWARE 3 – TGINVITER (POWER)

Feature yang sangat Powerful kepada Bisnes owner untuk MENJEMPUT secara terus Targeted Individu ke dalam mana-mana group yang anda berada.
Sangat sesuai untuk anda yang mahu besarkan Kolam Group anda dengan targeted prospek yang mempunyai persamaan niche bisnes untuk tujuan educate, rekruit agen atau upsell.
Membantu anda untuk besarkan Kolam anda sendiri walaupun mula dari Zero ke 5 Angka ahli dengan Pantas, Targeted dan Individu yang Aktif.

TG INVITER bernilai RM248.00

DEMO TGINVITER IN ACTION

SOFTWARE 4 – TGCONTACTO

TGContacto membantu anda untuk Add Targeted Database ke dalam mana-mana contact telegram akaun yang anda mahukan secara Automasi bertujuan untuk manage internal database.

TGCONTACTO bernilai RM98.00

SOFTWARE 5 – TGKICKERZ

TGKickerz membantu anda untuk Singkirkan targeted Individu dari mana-mana group anda sendiri secara Automasi. Mudah untuk filter dan singkirkan sekumpulan stranger atau ahli group yang anda tidak berkenan.

TGKICKERZ bernilai RM98.00

Jangan membazir masa untuk membuat prospekting terhadap individu yang bukan targeted. Jadikan software ini sebagai marketing tools tambahan dan BOOSTER SALES untuk bisnes anda. Sekarang ni zaman automasi, anda akan terus ditinggalkan pesaing jika masih kekal gunakan cara lama yang memenatkan. 😭

Jika anda seorang Agency Marketing, anda boleh bantu usahawan lain dengan tawarkan servis marketing menggunakan software ini. Ramai usahawan yang nak tingkatkan pemasaran tapi tiada masa sebab sibuk dengan urusan lain terutama biz-owner.

Ramai juga team sales sama ada Online Marketer dan affiliate dah gunakan software ni untuk bantu dapatkan Targeted Database. Dengan bantuan software ni, mereka dapat konsisten buat auto posting dan boleh fokus kepada close sales.

Bayangkan kalau anda ada 100 ejen dan setiap ejen buat auto posting ke 100 targeted individu sehari, post iklan produk anda akan dipaparkan secara terus 10,000 kali sehari!

Dan teknik ini 100% PERCUMA! 😍

TGSNIPE Software Telegram Boleh Letupkan Sales anda Berkali Ganda

Antara Fungsi Lain dan Kelebihan Software TGSNIPE

Multiple Account

Anda boleh connect seberapa banyak akaun anda dengan software ini. (Menggunakan fungsi TGScraper) Kemudian anda boleh buka kesemua akaun tersebut dan lancarkan kesemua fungsi Software-software TGSnipe.

Multiple Blasting

TGBlaster boleh hantar mesej secara terus ke Targeted Individu dengan Imej/Gif + Text dan boleh buka multiple software ini untuk multi-blast per session ini.

Multiple Inviting

TGInviter boleh jemput Targeted Individu ke dalam group anda dan boleh dibuka multiple software ini untuk multi-blast per session ini.

Low-Risk Banned Features

Akaun anda tidak akan diban dengan menggunakan TGScraper untuk sedut database, walaupun status sedang di ban. TGBlaster dan TGInviter run mengikut interval masa yang selamat secara random. Text untuk TGBlaster boleh di set lebih daripada 1 untuk auto blast secara random.

No Token Required

Anda tidak perlu token atau API access untuk gunakan software ini. Tiada lagi masalah seperti “error validating access token”.

Tidak Perlu Coding

Anda tidak perlu membuat sebarang coding dalam pengunaan TGSnipe. Kami sudah develope secara friendly use dan praktikal. Hanya klik dan masukkan input yang diperlukan sahaja.

Tutorial & Group Support

Kami sediakan TGSnipe Hub untuk tujuan membantu anda belajar menggunakan software-software ini secara details dan Group Support sekiranya menghadapi masalah sepanjang menggunakan software-software ini. Sebarang update dibincangkan dalam group.

Free Updates

Anda hanya bayar sekali sahaja tetapi anda akan dapat Free Update dari kami untuk sebarang
fungsi TGSnipe yang terkini untuk optimumkan praktikaliti pemasaran Telegram anda.
UPDATE MENGIKUT FEATURES TERKINI

ANTARA FEEDBACK DARI USER TGSNIPE

βœ… LESEN LIFETIME SEUMUR HIDUP
βœ… UNLIMITED AKAUN BOLEH DIGUNA DALAM KESEMUA SOFTWARE TGSNIPE
βœ… GROUP SUPPORT SELAGI KAMI ADA
βœ… DEVELOPER SUPPORT SECARA PERSONAL
βœ… TUTORIAL CARA GUNA LENGKAP DI SEDIAKAN
βœ… SETTINGS YANG MUDAH & PRAKTIKAL

JAP! KAMI NAK BELANJA BONUS KHAS UNTUK PEMBELIAN TAHUN 2021

TGADMIN

TGAdmin berfungsi untuk anda manage no hp dan buka akaun telegram mengikut pilihan secara individu dengan lebih sistematik dan efisyen. Sesuai untuk penggunaan lebih daripada 3 no hp/virtual.

BERNILAI RM68.00

TGPORTABLE

Bersaiz ringan dan boleh simpan di cloud storage untuk dibuka di mana-mana. Dalam TGSnipe, tujuan sebagai β€˜crack’ folder ke dalam folder TGAdmin. Juga boleh buka multiple Telegram di dekstop anda dengan bilangan tanpa had !

BERNILAI RM68.00

LAGI 3 FAST ACTION BONUS HARI INI !

πŸŽ‰ SOFTWARE WASAP BLASTER

βœ… Send Text+Image terus ke imported Targeted Individu anda menggunakan Wasap
βœ… Support Gambar, Spintax, Set Autoreply, Scrap database group wasap, Filter no hp Wasap Personel atau Wasap Bisnes dan Remove Duplikasi no hp
βœ… Menggunakan perisian Windows
βœ… Lifetime Software

BERNILAI RM88.00

πŸŽ‰ APP AUTO REPLY KE PLATFORM CHAT

βœ… Auto send Text dengan cara auto reply ke platform chat seperti Telegram, Wasap, FB Messenger, Instagram.
βœ… Menggunakan perisian Android phone
βœ… Lifetime Software

BERNILAI RM48.00

πŸŽ‰ 4000+ SENARAI GROUP IKLAN WASAP + TELEGRAM

βœ… 4000+ link group Iklan di Wasap dan Telegram untuk anda mempromosikan/viralkan produk/servis anda.

BERNILAI RM88.00

Automasikan bisnes dan jimatkan kos iklan anda.
ZERO COST Marketing!

Jimat Masa dan Lebih Produktif

TGScrap – Set session senarai no hp Telegram anda sekali sahaja dan anda boleh pilih mana-mana no hp anda dengan mudah untuk setiap kegunaan software TGSnipe nanti. Pilih senarai group untuk di scrap dan run software. Sistem akan mula scrap group yang anda pilih.

TGBlaster dan TGInviter – Select no hp pilihan dalam created session dan pilih group targeted. Sistem akan terus mula beroperasi per software session.

Prospekting Yang Powerful

Jika Database yang di Scrap mempunyai behavior membeli atau tergolong dalam niche bisnes anda, lebih mudah untuk anda memperkenalkan bisnes dan close sale kepada mereka. Ini antara kelebihan yang ada oleh Trend cipta Kolam Database di Telegram makin meletop-letop sekarang!

Kurangkan Kos Iklan Berbayar

Jimatkan lebih banyak kos iklan anda dengan memaksimumkan iklan FREE kos secara automatik.

“TGSNIPE Ini Sangat Sesuai Untuk Mereka Yang Ingin Maximize Sales dengan Targeted Prospekting Secara Short-cut, Pantas dan Automasi” 😎

Jimat masa untuk posting dan anda boleh fokus kepada perkara yang lebih penting. Biarkan software lakukan tugas anda secara automatik.

Kami buka akses LIFETIME dengan harga yang sangat berbaloi…
Kami dah luangkan masa beribu jam untuk develope & update software ni sehingga sekarang dari basic hingga advance. Nilainya sangat tinggi dimana sebelum ini kami jana ribuan ringgit dengan hanya penggunaan software ini secara peribadi sahaja.
Tetapi kami ingin membuka peluang dan membantu usahawan seperti kami jual dengan harga yang sangat murah dan ianya sekali bayar sahaja.
Buat pembelian awal untuk dapatkan tawaran harga istimewa!

RM269.00 SAHAJA
ONE TIME PAYMENT

“Jadikan TGSNIPE sebagai GAME CHANGER Pemasaran Telegram Anda”

Cepat buat pembelian segera sebelum kami tukar harga menjadi charge bulanan atau tahunan!

KLIK BUY NOW DI BAWAH SEKARANG

BUYNOW di Shopee – ptdotcommediadigital

BUYNOW di Ordersini – Ptdotcomacademy

JOIN CHANNEL TELEGRAM KAMI

JOIN CHANNEL TGSNIPE PRO BLASTER

PERTANYAAN LANJUT, SILA HUBUNGI KAMI DI :

Team TGSNIPE

LIKE & FOLLOW FACEBOOK PAGE TGSNIPE (KLIK LOGO FACEBOOK)

Jom singgah baca artikel ini : Kelas Online Shopee Murah & Lengkap Percuma 2 Ebook

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here