5 Sebab Utama Pakej BLACK PEN Penting Kepada Usahawan dan Perniagaan

0
2159

Adakah perniagaan anda tidak menguntungkan ? Adakah anda memerlukan bantuan pemasaran ? Mencari platform pemasaran yang boleh membantu anda ?
Kini Panduanterkini.com menawarkan Pakej Black Pen untuk anda. Berikut adalah 5 sebab utama Pakej Black Pen Penting Kepada Usahawan dan Perniagaan.

BLACK PEN

Perniagaan bukanlah hanya mendapatkan keuntungan semata mata tetapi ia adalah lebih kepada menyelesaikan masalah pelanggan”

Berikut adalah kata kata hikmah dari kebanyakan usahawan yang berjaya. Untuk berjaya di dalam perniagaan, usahawan seharusnya menitik beratkan faktor kualiti dan kepuasan pelanggan. Sekiranya kepuasan pelanggan diutamakan, ia mampu memberikan impak yang besar di dalam perniagaan kerana perkhidmatan anda akan menjadi sebutan orang ramai dan seterusnya mendatangkan hasil keuntungan yang lumayan.

Isi Kandungan

Apakah itu BLACK PEN ?

BLACK PEN adalah satu Pakej Internet Marketing untuk usahawan yang diperkenalkan oleh Panduanterkini.com melalui website www.panduanterkini.com .
Pakej ini memberikan peluang kepada usahawan untuk menghasilkan ‘Article review’ untuk produk, syarikat ataupun perkhidmatan dan seterusnya membantu usahawan tersebut di dalam menjalankan ‘Internet Marketing’.

Apakah Perkhidmatan yang ditawarkan kepada usahawan ?

1. Product Review
2. Service Review
3. Company Review

Siapakah yang sesuai menggunakan Pakej BLACK PEN ?

1. Peniaga online
2. Syarikat Enterprise
3. Syarikat Sendirian Berhad
4. Mereka yang mempunyai produk sendiri
5. Mereka yang menawarkan perkhidmatan kepada pelanggan

5 Sebab Utama Pakej BLACK PEN Penting Kepada Usahawan dan Perniagaan

1. Harga mampu milik

Kebanyakan harga untuk penulisan artikel dan internet marketing mencecah ribuan ringgit tetapi Pakej BLACK PEN yang diperkenalkan oleh Panduanterkini.com hanyalah serendah RM300 sahaja bagi satu artikel termasuk dengan Internet Marketing sebulan. Kebanyakan usahawan mengeluh kerana terpaksa mengeluarkan belanja penulisan artikel yang mahal. Oleh yang demikian, Pakej BLACK PEN memberikan peluang kepada semua usahawan mempunyai artikel sendiri.

2. Menyediakan Platform penulisan artikel untuk usahawan.

Sememangnya ramai diantara kita akan menggunakan platform mesin pencari seperti Google ataupun Yahoo untuk mendapatkan maklumat. Terdapat ribuan hingga jutaan hasil carian artikel website yang dipaparkan oleh mesin pencari ini. Kita akan berasa yakin apabila carian kita menemui jawapan daripada artikel website. Tetapi bagaimana pula sekiranya maklumat yang kita cari tidak terpapar di mana mana artikel website ? Susah semestinya kita tidak yakin dan akan menghentikan carian.

Inilah yang terjadi sebenarnya. Kebanyakan usahawan online ataupun offline tidak mempunyai maklumat artikel untuk dirujuk oleh pembeli atau pengguna. Ini menyebabkan perniagaan anda tidak mendapat sambutan.

Hampir 80 % ke 90% usahawan yang membuat Facebook Ads menemui kegagalan. Ramai diantara mereka berpendapat bahawa kuasa membeli pelanggan sudah kurang dan produk yang dijual tidak memberansangkan. Hal ini adalah salah kerana pelanggan merujuk di mesin pencari untuk mencari maklumat anda tetapi tiada maklumat artikel website yang boleh dirujuk. Sekiranya pesaing anda yang membuat perkhidmatan ataupun produk yang hampir sama dengan perniagaan anda mempunyai artikel website sendiri, ini menyebabkan pelanggan akan tertarik dengan produk pesaing anda. Secara umumnya anda telah menghabiskan sejumlah wang untuk mempromosikan produk pesaing anda.

Anda boleh rujuk artikel ini https://www.panduanterkini.com/kewujudan-platform-pemasaran-oleh-panduanterkini-com-mendapat-sambutan-usahawan-dan-peniaga/

3. Menawarkan perkhidmatan Internet Marketing bulanan yang rendah.

Perkhidmatan Internet Marketing Pakej BLACK PEN akan berjalan selama 3 hari seminggu dan akan dilakukan selama sebulan. Sekiranya usahawan masih ingin menggunakan perkhidmatan Panduanterkini.com untuk bulan seterusnya, bayaran yang dikenakan kepada usahawan adalah serendah RM150 sebulan. Oleh yang demikian, anda hanya perlu mengeluarkan belanja serendah RM150 sebulan untuk membuat promosi internet marketing dan ini amat membantu anda sekiranya anda sibuk menjalankan perniagaan.

4. Membuat hebahan di kawasan pelanggan.

Strategi yang digunakan oleh pihak Panduanterkini.com adalah di kawasan setempat perniagaan anda. Penduduk setempat perlulah mengetahui bahawa produk anda amatlah membantu masyarakat setempat dan mereka boleh membeli terus produk anda ataupun menggunakan perkhidmatan anda. Ini dapat membantu perniagaan anda dikenali oleh masyarakat setempat.

5. Penulis yang ramai di seluruh Malaysia.

Sekiranya anda ingin menggunakan perkhidmatan Pakej BLACK PEN, penulis yang berdaftar dengan Panduanterkini.com bersedia menemui anda untuk temujanji. Terdapat puluhan penulis yang berdaftar di seluruh Malaysia sentiasa bersedia untuk menemui anda sekiranya diperlukan. Anda boleh hubungi 0173206870 (Mohd Zulkhair) untuk pertanyaan dan tempahan.

Lakukanlah satu pembaharuan di dalam pemasaran perniagaan anda. Bersainglah secara sihat supaya perniagaan anda akan kekal maju dan mampu mendapatkan keuntungan yang maksima. Sememangnya pakej BLACK PEN ini sesuai dan penting kepada semua usahawan dan perniagaan.

Untuk tempahan sila hubungi 0173206870 (Mohd Zulkhair) dan penulis yang berdaftar akan menemui anda.

Sila KLIK Gambar dibawah :

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here