Cetakan Bisnes Kad Termurah di Klang hanya RM9.90 sahaja

0
1791

Kad bisnes adalah keperluan sesebuah syarikat. Mempunyai kad bisnes yang menarik sudah tentu sesuatu yang diingini oleh setiap syarikat. Bayangkan anda mempunyai 100 orang pekerja dan 50 daripadanya perlu ada kad bisnes. Berapa agaknya budget yang anda perlu sediakan, ye? Apa kata anda sekiranya kami katakan ada tempat yang mencetak kad bisnes dengan harga yang terlampau murah dan berkualiti? Anda pasti tak percaya dengan penemuan kami! Mari kita kenalkan anda dengan syarikat Big Creative Advertising ini yang menawarkan Harga Promosi Bisnes Kad Berkualiti serendah RM 9.90 satu box.

FACEBOOK : https://m.facebook.com/wahsobig/
Instagram: https://www.instagram.com/bigcreativeadvertising/

Bagi mereka yang tinggal di kawasan Klang khususnya Andalas, anda pasti tidak percaya bahawa syarikat Big Creative Advertising ini beroperasi berhampiran anda. Syarikat ini terletak berhampiran dengan Hospital Bersalin Razif di Sri Andalas Klang dengan hanya menggunakan kain rentang yang berwarna shocking pink yang betul-betul mengadap jalan utama dengan hanya memaparkan harga bisnes kad yang ditawarkan bersama nombor telefon untuk dihubungi.

Meskipun syarikat Big Creative Advertising ini mula beroperasi pada 2015, ia mempunyai pelbagai produk dan juga pelanggan tetap khususnya mereka yang tinggal di kawasan Klang, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong dan Sungai Buloh.

Syarikat ini sentiasa mengutamakan kepuasan pelanggan di dalam memberikan perkhidmatan serta menawarkan harga yang menarik kepada pelanggan dan disebabkan itu, ramai pelanggan baru mula menggunakan perkhidmatan Big Creative Advertising ini. Selain daripada tempahan kad bisnes,

Big Creative Advertising juga menawarkan pencetakan digital, bunting, banner, signboard, flyers, stamp & ink, mug dan pelbagai cenderahati.

Isi Kandungan

Perkhidmatan yang ditawarkan oleh Big Creative Advertising :

1. Tempahan Bisnes Kad

Selain daripada kad nama biasa, anda juga boleh menempah kad nama secara embose dengan harga yang berpatutan.

2. Tempahan mencetak di Mug

Mencetak di Mug bukan sahaja boleh dijadikan kenangan malahan ia merupakan salah satu promosi yang berterusan sekiranya nama dan maklumat syarikat anda tertera di mug berkenaan.

3. Tempahan Bunting.

Khususnya kepada anda yang memerlukan bunting untuk pemasaran, Big Creative Advertising menawarkan pelbagai saiz dan jenis bunting untuk anda pilih dengan harga yang amat berpatutan.

4. Tempahan Banner

Ada promosi baru? Tiada masalah! Cetak sahaja banner baru dan gantung di depan premis anda!

5. Mencetak dan Memasang Signboard

Mencari pencetak signage kini tiada masalah lagi! Dengan harga yang berpatutan, anda pasti berpuas hati!

UNTUK TEMPAHAN, SILA HUBUNGI :

BIG CREATIVE ADVERTISING
No 43 Jalan Seri Sarawak 20A,
Taman Sri Andalas,
41200 Klang, Selangor

TEMPAHAN SEGERA SILA JOIN GROUP WHATSAPP INI : SAYA BERMINAT

PERTANYAAN LANJUT SILA HUBUNGI:

Rex: 014 670 5734 / whatsapp 016 3583979
Wong: 016 242 9869

MEDIA SOSIAL:
FACEBOOK : https://m.facebook.com/wahsobig/
Instagram: https://www.instagram.com/bigcreativeadvertising/

Sila KLIK Gambar dibawah :

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here