LarRich Teh Tarik Inspirasi Keluarga Masa Kini Keluaran LARRICH EMPIRE

0
3896

Adakah anda suka minum teh tarik? Adakah anda seseorang yang suka mengamalkan gaya hidup sihat? Adakah anda percaya, minuman LarRich Teh Tarik ini mempunyai banyak kebaikan sekiranya anda amalkan setiap hari? Disini dikongsikan kelebihan LarRich Teh Tarik yang mempunyai rasa dan aroma yang eksortik serta musky kegemaran keluarga masa kini.

Kebanyakan ramai isteri merungut apabila suami keluar malam untuk minum teh tarik bersama kawan kawannya. Katanya, minum teh tarik telah sebati di dalam dirinya. Kebanyakan teh tarik yang dijual di pasaran khususnya di gerai mamak adalah teh tarik biasa iaitu campuran air panas, teh dan susu sahaja tetapi LarRich Teh Tarik beri anda peluang rasai perbezaannya disamping mampu memberikan kebaikan kepada tubuh badan anda.

Isi Kandungan

Latarbelakang Pengasas LarRich Teh Tarik.

LARRICH EMPIRE SDN BHD diasaskan oleh Tuan Muhamad Shaharudin bin Hashim dan Puan Nur Rahaida Bt Abd Halim. Syarikat ini memulakan operasi perniagaannya pada 10 Januari 2018. Pengalaman selama 14 tahun dalam industri kecantikan dan kesihatan serta rangkaian perniagaan menjadi sandaran dalam memacu perjalanan mendaki puncak kejayaan.
Konsep perniagaan Trading Bersistem ini amat bersesuaian dengan kehendak pelanggan dan juga pemain industri rangkaian perniagaan.

LarRich Empire Sdn Bhd menyediakan produk Minuman Gaya Hidup Sihat yang berkualiti tinggi dengan LIMA ramuan rahsia terbaik bersesuaian dengan tema, “Bring Your Happiness” melalui jenama Global LARRICH TEH TARIK.

Misi dan visi syarikat ialah menjadikan LarRich terkenal dan berjenama Antarabangsa. Bukan sahaja terkenal dipasaran Malaysia, malah mengorak langkah ke pasaran Asia Tenggara menjelang Tahun 2019 dan seterusnya ke pasaran Timur Tengah menjelang tahun 2020.

Bagi mengukuhkan jenama, pihak syarikat telah mengadakan usahasama dengan Agensi Pelancongan Negeri Terengganu yang bermula pada 1 JUN 2018 seperti tertera di kotak LarRich logo “BEAUTIFUL TERENGGANU MALAYSIA”. LARRICH telah menjadi duta kecil kepada pelancongan Terengganu di mana Terengganu terkenal dengan “NEGERI CANTIK BUDAYA MENARIK DAN ORANGNYA BAIK-BAIK”.
Dengan sumbangan ini, LarRich dapat memperkenalkan negeri Terengganu di mata dunia.

Selain dari produk yang berkualiti tinggi, pihak syarikat menyediakan PELAN PERNIAGAAN yang komprehensif dan efektif kepada semua agen. Agen berpeluang menjalankan perniagaan dan mencipta pendapatan minima RM500 sebulan sehingga RM100 ribu sebulan.

Agen perlu bijak merebut peluang sebaik mungkin dan pelajari ilmu-ilmu perniagaan yang disediakan oleh pihak syarikat

Pihak syarikat juga telah membangunkan sistem pendidikan yang dinamakan LARRICH EDUCATION CENTER (LEC). Setiap agen boleh datang untuk belajar dan mendapatkan maklumat yang lengkap untuk cipta pendapatan lumayan, KERANA IMPIAN, MANUSIA BERJAYA!!! Pastinya setiap agen mempunyai impian tersendiri.

Kami disini cuba merealisasikan impian setiap agen. Kemahuan agen untuk UPGRADE diri dan bergerak maju amat dialu-alukan.

APAKAH ITU LARRICH TEH TARIK?

LarRich Teh Tarik merupakan minuman yang tinggi Anti-oksidan DARI gabungan herbal terbaik CORDYCEPS dan Raja Teh iaitu TEH DARJEELING serta makanan sunnah AL-MANNA/ARABIC GUM (Pre-Biotik semulajadi). Teh Darjeeling berkualiti tinggi sehingga mendapat gelaran “THE CHAMPANGE OF TEAS” atau “KING OF TEA”.

Teh Darjeeling juga terpilih sebagai produk pertama yang menerima “TAG GI” atau label petunjuk geografi di India pada tahun 2004-2005. Kelulusan Jabatan paten India (Melalui Akta Pendaftaran dan Perlindungan Petunjuk Geografi tahun 1999).

Juga merupakan TEH HITAM paling premium di dunia dan aroma tersendiri seperti flora dan rasa MUSKY yang unik. Jadikan LarRich Teh Tarik sebagai minuman harian anda. Pasti menyegarkan minda dan manfaat kesihatan dan menyihatkan tubuh badan.

9 KELEBIHAN LARRICH TEH TARIK YANG PATUT ANDA TAHU

Meningkatkan tenaga dan kecerdasan otak.
• Memberi rasa ketenangan dan kesegaran minda positif.
• Merangsang penghadaman, mengatasi masalah sembelit, mengurangkan penyerapan lemak.
• Membantu mengatasi masalah gastrik, radang usus, ulses duodenum, diabetes, hati, asma / lelah.
• Memudahkan pembuangan air kencing dan detokfikasi.
• Menguat dan meningkatkan kepadatan tulang.
• Menyihatkan ginjal dan buah pinggang serta anti-kanser.
• Bagus untuk diet seimbang dan langsing badan.
• Bagus untuk rangsangan minda anak-anak / pelajar & pintas cerdas.

5 RAMUAN RAHSIA LARRICH TEH TARIK

1. Darjeeling Tea

2. Al Manna (Arabic Gum)

3. Herbal Cordyceps Biotechnology

4. Susu Skim

5. Trikalsium Fosfat

Kami telah menaungi kamu dengan awan (dari panas matahari di padang pasir) dan Kami turunkan kepada kamu “Manna” dan “Salwa”, (serta Kami berfirman): “Makanlah dari makanan-makanan yang baik yang Kami telah kurniakan kepada kamu”. Dan tidaklah mereka menganiaya Kami (sebab mereka kufurkan nikmat itu), tetapi sebenarnya mereka adalah menganiaya diri sendiri. (Al-Baqarah 57)

    

    

     

     

LARRICH TEH TARIK PENAJA SEGMEN TEH TARIK SESSION TV ALHIJRAH

 

ANDA BOLEH FOLLOW LINK BERIKUT UNTUK MAKLUMAT LANJUT :

  1. Dari Meja CEO – Sila KLIK di SINI
  2. REVOLUSI PERNIAGAAN LarRich Teh Tarik – Sila KLIK di SINI
3. INFORMASI PRODUK LIMA RAMUAN RAHSIA

3.1 DARJEELING TEA – Sila KLIK di SINI
3.2 AL MANNA ARABIC GUM – Sila KLIK di SINI
3.3 HERBAL CORDYCEPS – Sila KLIK di SINI
3.3.1 Herba Yarsagumba atau Cordycesp lebih mahal daripada emas
(Artikel Global – Sinar Harian) – Sila KLIK di SINI
3.4 SUSU SKIM – Sila KLIK di SINI
3.5 TRIKALSIUM FOSFAT – Sila KLIK di SINI

4. BANK DATA-SYARIKAT & MANAGEMENT
Sila INSTALL Telegram & Join DISINI

5. BANK TESTIMONIAL LARRICH
Sila INSTALL Telegram & Join DISINI

6. BANK GAMBAR CUSTOMER DAN SELEBRITI
Sila INSTALL Telegram & Join DISINI

7. INSENTIF DAN STRATEGI LARRICH
Sila INSTALL Telegram & Join DISINI

MAKLUMAT UNTUK DIHUBUNGI

HEADQUATERS:

LARRICH EMPIRE SDN BHD (1248223-D)
Lot 5103 (2nd Floor) Jalan Sultan Zainal Abidin
20300 Kuala Terengganu, Terengganu

LARRICH EDUCATION CENTER (LEC)
Lot 5103 (2nd Floor) Jalan Sultan Zainal Abidin
20300 Kuala Terengganu, Terengganu

NOMBOR UNTUK DIHUBUNGI:
+601113000818

MEDIA SOSIAL:
Facebook: LarRich Empire
Instagram: aida_inspireLR

Sila KLIK Gambar di bawah :

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here