Betul ker satu box bisnes kad ni RM9.90? Ramai yang terkejut!

0
1719

Ramai yang terkejut apabila dapat tahu syarikat ini tawarkan RM9.90 sahaja untuk printing satu box bisnes kad. Siapa yang tak nak buat bisnes kad. Sebagai sebuah entiti syarikat, bisnes kad main peranan penting untuk perniagaan. Harga pasaran pada masa kini rata rata RM15 hingga RM30 bergantung kepada kualiti kad yang diminta. Bagi sesetengah pelanggan, jenis kualiti kad itu tidak penting kerana mereka hanya memerlukan maklumat diri sahaja.

Anda pasti tak percaya dengan penemuan kami! Mari kita kenalkan anda dengan syarikat Big Creative Advertising ini.

Anda boleh LIKE & FOLLOW :
FACEBOOK: KLIK DISINI
INSTAGRAM: KLIK DISINI

Bagi mereka yang tinggal di kawasan Klang khususnya Andalas, anda pasti tidak percaya bahawa syarikat Big Creative Advertising ini beroperasi berhampiran anda. Syarikat ini terletak berhampiran dengan Hospital Bersalin Razif di Sri Andalas Klang dengan hanya menggunakan kain rentang yang berwarna shocking pink yang betul-betul mengadap jalan utama dengan hanya memaparkan harga bisnes kad yang ditawarkan bersama nombor telefon untuk dihubungi.

Meskipun syarikat Big Creative Advertising ini mula beroperasi pada 2015, ia mempunyai pelbagai produk dan juga pelanggan tetap khususnya mereka yang tinggal di kawasan Klang, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong dan Sungai Buloh. Syarikat ini sentiasa mengutamakan kepuasan pelanggan di dalam memberikan perkhidmatan serta menawarkan harga yang menarik kepada pelanggan dan disebabkan itu, ramai pelanggan baru mula menggunakan perkhidmatan Big Creative Advertising ini.

Selain daripada tempahan kad bisnes, Big Creative Advertising juga menawarkan pencetakan digital, bunting, banner, signboard, flyers, stamp & ink, mug dan pelbagai cenderahati.

Selain daripada kad nama biasa, anda juga boleh menempah kad nama secara embose dengan harga yang berpatutan.

Untuk maklumat penuh mengenai perkhidmatan syarikat Big Creative Advertising, sila rujuk artikel ini :

PANDUANTERKINI.COM – HARGA PROMOSI BISNES KAD BERKUALITI SERENDAH RM9.90 SATU BOX

BIG CREATIVE ADVERTISING
No 43 Jalan Seri Sarawak 20A,
Taman Sri Andalas,
41200 Klang, Selangor

NOMBOR UNTUK DIHUBUNGI:

MR. REX : 014 670 5734
MR. WONG: 016 242 9869

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here