Kelebihan Grab dan Uber Menggunakan LC Lubricant Engine Oil

0
1666

Adakah anda pemandu Grab atau Uber ? Adakah anda tahu kelebihan Grab dan Uber dengan menggunakan LC Lubricant Engine Oil ? Kenapa maklumat ini penting kepada anda ? Disini anda akan tahu kelebihan LC Lubricant Engine Oil  khususnya kepada mereka yang memandu Grab dan Uber.

Grab mahupun Uber sudah tidak asing lagi kepada rakyat Malaysia dimana perkhidmatan ni telah digunakan secara meluas di semua tempat dan kini ramai penjawat awam mahupun swasta bekerja sambilan menambahkan pendapatan keluarga.
Kedua dua perkhidmatan ini masing masing mempunyai kelebihan dan kekurangan tetapi itu bukanlah yang ingin diceritakan disini. Memandu bukanlah satu bidang yang mudah tetapi ia memerlukan keyakinan yang tinggi dan kesabaran ketika di jalan raya. Pelbagai ragam penumpang dapat dilihat ketika melaksanakan tugas dan ia sebenarnya berisiko kepada setiap pemandu.
Kereta juga perlulah dijaga dengan baik agar pemanduan lancar dan tidak meragam ditengah jalan. LC Lubricant Engine Oil merupakan satu alternatif yang terbaik kepada semua pemandu grab dan uber. Anda nak tahu kenapa ? Apakah kelebihannya ?

Isi Kandungan

Kelebihan Grab dan Uber Menggunakan LC Lubricant Engine Oil

Jika anda nak tahu kelebihannya, sila klik disini : LC Lubricant Engine Oil
Layari post sebelum ini mengenai kelebihan : LC Lubricant Engine Oil
LC Lubricant Engine Oil adalah satu satunya minyak enjin yang memberikan perlindungan insuran nyawa kepada setiap pemandunya. Ini merupakan kelebihan kepada semua pemandu dimana mereka dapat perlindungan insuran nyawa secara percuma yang bernilai RM10,000 setelah membeli dan menggunakan minyak enjin ini. Bagus kan?
Oleh yang demikian, pemandu bukan sahaja dapat memandu dengan selamat malahan mereka juga dapat insuran nyawa sekiranya malapetaka timbul semasa memandu. Hanya dengan menggunakan minyak enjin ini anda layak mendapat pakej ini.
Untuk melalui keadaan jem teruk khususnya mereka yang menjalankan tugas pemanduan di bandaraya yang besar, enjin memainkan peranan dimana enjin akan menjadi cepat panas. Menggunakan minyak LC Lubricant Engine Oil ini, enjin kenderaan anda bukan sahaja menjadi senyap malahan ia mengandungi additives dari usa dan japan yang berperanan menyejukkan enjin kereta anda ketika anda berhadapan dengan jem yang teruk atau travel jauh.
Minyak LC Lubricant Engine Oil berbeza dengan minyak enjin yang lain dimana ia berwarna royal blue. Ia adalah minyak pure 100% original dan bukannya minyak recyle yang terdapat di pasaran. Kebanyakan minyak minyak berjenama di pasaran ni telah dibuat klon dan harganya lebih murah dari pasaran kerana orang tengah telah mengambil keuntungan yang berlipat ganda.
Jika anda berprinsip membuat amal kebajikan, pembelian minyak enjin LC Lubricant adalah salah satu matlamat kebajikan yang anda boleh lakukan. LC Auto Garage adalah bernaung dibawah Pertubuhan Amal dan Kebajikan AES LC Malaysia (Pertubuhan AKAL Malaysia) dan Pertubuhan AES LC Pulau Pinang. Semua pembelian minyak akan dicarumkan sebahagiannya ke dalam akaun Pertubuhan. Berikut adalah info mengenai pertubuhan untuk anda.
” Pertubuhan AKAL Malaysia merupakan penyumbang kepada beberapa sekolah pondok, membiayai persekolahan anak anak yatim pada setiap tahun, menjalankan program amal kebajikan dengan masyarakat yang memerlukan dan juga telah membuka pusat pengajian al-quran dan kelas kemahiran kepada orang ramai.

Merujuk kepada matlamat pertubuhan ini, ia berperanan sebagai pemudahcara , pemudah kerja serta sebagai platform yang boleh menyuburkan rasa kasih sayang, prihatin, berkebajikan dan seterusnya menjadi sukarelawan di dalam membantu golongan asnaf, anak yatim serta golongan yang kurang berkemampuan.

 

LC Lubricant Engine Oil ternyata tahan lasak dan terbukti apabila digunakan oleh LC Racing Team dan berjaya merangkul kejayaan tempat ke-3  (time attack) yang dipandu oleh saudara Syafiq Akmal dalam kategori Myvicup bawah 1500cc yang berlangsung di MIMC, Air Keroh Melaka baru baru ini.

Oleh yang demikian, semua pemandu Grab dan Uber digalakkan menggunakan minyak enjin LC Lubricant ini.. Sekiranya terdapat pertanyaan @ pembelian @ menjadi ejen boleh hubungi :

AESLC CONSORTIUM SOLUTION
5-5/1 Jalan Seri Buana 3
Taman Tangga Batu Perdana
76400 Melaka, Malaysia

TEL : 06 – 350 0483 / 011 – 2331 1880 / 012 – 337 6158
EMAIL : [email protected]

LC Lubricant Engine Oil Royal Blue Pengedar Rasmi

Kelebihan Grab dan Uber Menggunakan LC Lubricant Engine Oil

[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Message” type=”textarea” /][/contact-form]

Sila KLIK gambar ini :

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here