Peluang Kerja Sambilan di Utara sebagai Penulis Panduanterkini.com

0
1593

Adakah anda tinggal di Pulau Pinang, Kedah atau Perlis ? Mencari kerja sambilan untuk menampung kehidupan keluarga ? Perlukan kerja sambilan yang bayarannya lumayan ? Tidak tertekan dan masa bebas ? Kini, Panduanterkini.com membuka peluang penjadi penulis bagi pihak Panduanterkini.com di kawasan Utara.

Isi Kandungan

Apakah itu Panduanterkini.com? Adakah anda tahu Panduanterkini.com membantu anda?

Untuk maklumat anda, Panduanterkini.com merupakan satu brand yang diwujudkan khas untuk membantu usahawan usahawan di Malaysia khususnya kepada mereka yang menjual produk ataupun menawarkan perkhidmatan kepada masyarakat. Ia bukan sahaja menyajikan info dan panduan terkini kepada masyarakat di dalam menjalani kehidupan seharian tetapi ia juga memberikan platform kepada usahawan untuk mempromosikan produk atau perkhidmatan mereka.

Panduanterkini.com dimiliki oleh PTDOTCOM MEDIA DIGITAL dan mempunyai website sendiri iaitu www.panduanterkini.com. Ia sentiasa bersedia membantu golongan usahawan di dalam menghasilkan penulisan artikel produk (Product Review) dan perkhidmatan (Service Review) untuk dikongsikan kepada masyarakat.
Ia berpusat di Shah Alam Selangor dan mempunyai puluhan penulis di seluruh malaysia sama ada penulis profesional ataupun separa profesional.

Panduanterkini.com juga menyediakan kerja sambilan sebagai penulis kepada anda. Kini, Panduanterkini.com akan menjalankan sesi pengambilan sebagai penulis di Pulau Pinang. Kepada mereka yang berada di kawasan utara boleh sertai sesi latihan yang dianjurkan oleh pihak pengurusan panduanterkini.com dan maklumat sesi latihan adalah seperti berikut :

Tarikh : Akan dimaklumkan nanti
Masa  : Akan dimaklumkan nanti
Lokasi : Akan dimaklumkan nanti

(Sesi Latihan Percuma.Makan dan minum tidak disediakan.Penulis hanya perlu bawa buku nota)

Apakah kelebihan menjadi Penulis Panduanterkini.com ?

1. Tiada yuran pendaftaran atau penyertaan.
2. Diberikan surat lantikan bersama ID Penulis.
3. Sesi Latihan pemasaran dan sesi latihan membuat artikel tiada bayaran dikenakan.
4. Diberikan bimbingan hingga berjaya.
5. Pendapatan setiap artikel diantara RM50 hingga RM250.
6. Masa bekerja bebas.
7. Kawasan bekerja bebas.
8. Skop penulisan artikel adalah bebas kecuali beberapa bidang yang tidak dibenarkan.
9. Peluang mendapat pelanggan dari 3 penjuru.

Apakah karier penulis Panduanterkini.com ?

1. Professional Writer.
2. Journalist.
3. Reporter.
4. Marketer.

Kepada anda yang berminat dan ingin mengetahui dengan lebih lanjut sila hadir ke sesi latihan yang disediakan atau hubungi 0173206870.

Jika anda ingin membaca artikel Kewujudan Platform Pemasaran oleh Panduanterkini.com Mendapat Sambutan Usahawan dan Peniaga, boleh KLIK di SINI.

Jika anda ingin membaca artikel Rahsia Kerja Sambilan Sebagai Penulis yang Menguntungkan , boleh KLIK di SINI.

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here